Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2013. március 13. 11:23
elvesztette Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium Könyvtá Csurgó 2014. november 26. 09:45
elvesztette József Orosháza 2016. június 25. 10:03
elvesztette Katalin Budapest 2017. március 25. 17:37
elvesztette ReadingHusky 2018. február 10. 21:22

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Halálfélelem

Könyvismertető

A Jó Egészség Klinika orvosát, Jason Howardot különös halálesetek nyugtalanítják. Amikor egyik kollégája, a növekedést és a fejlődést szabályozó hormonokat kutató Hayes doktor a szeme előtt hal meg, magánnyomozásba kezd. Ebben segítségére van barátnője, Shirley, az intézet gazdasági igazgatója és később Carol, a szép és meglepően intelligens sztriptíztáncosnő, aki Hayes barátnője volt. A nyomozás során Carol és Jason többször is életveszélyes helyzetbe kerül, de egyre közelebb érnek a megdöbbentő megoldáshoz.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei