Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Az alibi

Könyvismertető

Dr. Calgary - hazatérve sarkvidéki expedíciójából - két évvel azelőtti újságot lapozgatva rádöbben, hogy egy gyilkossági ügyben ő lett volna a koronatanú. Akkori balesete okozta amnéziája és az expedíciós utazás megakadályozta abban, hogy tanúskodjon, most azonban - lelkiismeretére hallgatva - felkeresi a "tettes" családját. Elmondja nekik, hogy a nevelőanyja megöléséért elítélt fiuk - a család fekete báránya, aki a börtönben meg is halt - ártatlan. Meglepetésére azonban a várt öröm, köszönet helyett csak kétségbeesést tapasztal, hiszen ha nem Jackó követte el a gyilkosságot - amibe már beletörődtek -, akkor ki?.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei