Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Frank Herbert: A Dosadi kísérlet

Könyvismertető

Dosadi egy távoli, magányos, periferiális bolygó, amely sok szempontból hasonlít a Földhöz. Lakóit is a földiekéhez hasonló érzelmek, szenvedélyek, vágyak, célok mozgatják, ám úgy látszik, lehetetlen békében élniük. A Galaxis hatalmasságai először abszolút elszigetelik őket a világűr többi részétől, "istenfalat" vonnak a bolygó köré, majd megkezdődik a véres-kegyetlen, szadisztikus nagy kísérlet. A dosadiaknak látszólag semmi esélyük, ám természetesen közöttük is akad néhány "igaz", akik felveszik a kesztyűt. Galaxis méretű akciótörténet.
Írta: Könyvtári Intézet

Frank Herbert további művei