Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2014. március 21. 15:48
megtalálta Illés József Ózd 2014. március 23. 16:14

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: Titkok

Könyvismertető

A negyvenhárom éves, aranyifjú életet élő, ámde sikeres és gazdag üzletembert (aki maga mondja el a történetet) egy napon riasztó hírrel lepi meg elvált felesége: kamaszlányuk kábítószer-túladagolás miatt kórházban fekszik, kómában. A hír lesújtja, de elhatározásra is sarkallja a férfit: megkeresi a lánya sorsáért felelős ismeretlen "Mr. Heroint", hogy megölje. Az elhatározást tett követi, s ettől fogva az olvasó aprólékosan értesülhet a - végül sikeres - nyomozásról, a főhős szexuális teljesítményeiről, étkezéseiről, alvásairól, verekedéseiről. - Túlságosan is kiszámított cselekmény, s nem túl vonzó életfelfogás jellemzi a krimit.
Írta: Könyvtári Intézet

Ken Follett további művei