Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette KiCsi Nagykanizsa 2010. március 27. 20:19
megtalálta Hóbor Lívia Nagykanizsa 2010. április 12. 11:30
elvesztette Széchenyi István Városi Könyvtár Sopron Sopron 2015. március 18. 15:15
megtalálta Zsolt Babos Sopron 2015. április 1. 13:17

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Mesemaraton

Könyvismertető

Az akciós és kommandóregények szerzője ezúttal burleszket kínál, felszabadult és szinte szürrealisztikus komédiázást, amelyben szerepel hetvenéves milliárdosnő, aki azonban egyszerűen képtelen megöregedni, így valamennyi szereplő közül ő a legvagányabb. Megjelenik még e milliárdos hölgy ifjúkori hasonmása, aki könyvtárosként, versolvasó, szemüveges, rosszul öltöző, gátlásos leánynak indul, hogy azután szexbomba váljék belőle. E két főhősön kívül felvonulnak maffiózók, testőrök, kétesebbnél kétesebb figurák, de igazi férfiak is, akik mintha a női magazinok oldalairól léptek volna át a regénybe (egyikük valóban ezt is teszi). Az egyszerre izgalmas és szórakoztató, leginkább azonban kacagtató regény műfaji paródiának is felfogható.
Írta: Könyvtári Intézet

Vavyan Fable további művei