Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Szóllás Péter Balatonfüred 2009. április 4. 14:35

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Paddington 16.50

Könyvismertető

Mrs. McGillicuddy, a koros, ám éles szemű hölgy a címben foglalt személyvonat fülkéjében végzetes esemény szemtanúja lesz: a vele párhuzamosan haladó gyorsvonat ablakában megpillant egy erőteljes férfit, amint fojtogatja a vele szemben álló, kissé ernyedt testtartású nőt. Később mindenki kételkedik az idős hölgy elbeszélésében, csak Miss Marple, az Agatha Christie-regények állandó főhőse hisz neki. Szerencsére, mivel leleplezvén a tettest, további gyilkosságoktól menti meg a regény szereplőit.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei