Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pelham Grenville Wodehouse: Nyári zivatar

Könyvismertető

Az angol humor modern klasszikusának eredetileg 1929-ben megjelent regénye nem más, mint egy pergő iramú, mulatságos burleszk. Az író alakjai kivétel nélkül komikus figurák, akik minduntalan különösnél különösebb, kacagtató kalandokba keverednek. Néhányukat (Lord Emsworth, Kiváló Baxter, Lady Constance stb.) már megismerhette az olvasó Forduljon Psmithez című (l.: 802779) regényéből. Ezúttal egy disznólopással tarkított szerelmi történet mellékszereplőiként láthatjuk viszont őket, akik a regény két kedvesen bugyuta szerelmespárjának sorozatos félreértéseihez, összeveszéseihez, majd boldog révbe éréséhez "asszisztálnak". A szellemes, szórakoztató regény - minden olvasónak könnyű kikapcsolódást nyújt.
Írta: Könyvtári Intézet

Pelham Grenville Wodehouse további művei