Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Hamvas Béla Városi Könyvtár, Tiszaújváros 2009. április 2. 09:04
elvesztette Remetekertvárosi Általános Iskola Könyvtára Budapest 2011. április 7.
elvesztette Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, Könyvtár és Emlékház Sümeg 2018. május 2. 14:06

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Varga Katalin: Gőgös Gúnár Gedeon

Könyvismertető

A kisiskolások régi hűséges társa a rangos mese- és gyermekversgyűjtemény. A hasas ó betűvel, a peckesen pöffeszkedő r- rel, a karcsú i-vel - a magyar nyelv hangzóival - ismerkedő gyerekeket a legigényesebb módon tanítgatja: kedves versekbe, színpompás mesékbe rejtve a betűismeret tudnivalóit. A színes rajzok helyenként szorosan beépülnek a történetekbe, ilyenkor egy-egy szó helyett annak rajzát találja a kisiskolás. - Az általános iskolák első osztályában segédkönyvként használható kötet, mely a kisgyermek önálló olvasásra alkalmas, első "saját" könyve lehet.
Írta: Könyvtári Intézet

Varga Katalin további művei