Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette MelindaM Tatabánya március 22. 12:51
megtalálta Keva Tatabánya május 28. 10:03

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Herkules munkái

Könyvismertető

A nyugalomba vonulni készülő Hercule Poirot-nak a fejében - egy vendégével a nevekről folytatott eszmecseréje után, melynek során az illető párhuzamot vont az ő és mitológiai névrokona, Herkules (Héraklész) munkái között - egy ötlet fogalmazódik meg. Elolvasván néhány könyvet Herkulesről, csalódottan állapítja meg, hogy az tulajdonképpen "egy alacsony intelligenciájú és bűnöző izomkolosszus". Egyvalami azonban közös bennük: mindketten a gonosztól szabadítják meg a világot, - így elhatározza, hogy miként névrokona, - végleges nyugalomba vonulása előtt - ő is elvégez tizenkét munkát, amelyek többé-kevésbé párhuzamba állíthatók a halhatatlanok közé emelkedett hős feladataival.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei