Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Herbert Frank: Dűne

Könyvismertető

A Szukits Könyvkiadó folytatásokban jelenteti meg újra az amerikai szerző fantasztikus regényét, A Dűnét. A három "könyvből" álló regény befejező része A próféta, amely most jelenik meg. Miután az előző részben Vladimir Harkonnen báró és a császári hadsereg egy áruló segítségével rajtaütött az Arrakison, Leto herceget megölték, és jogtalanul elfoglalták a bolygót, a Dűne őslakói, a fremenek viszont titokban megkezdik bolygójuk megmentését. Vezetőjük Paul Atraides herceg akiről kiderül, hogy ő az évezredek óta várt "Kwisatz Haderach", tudatával egyszerre át tudja hidalni a teret és az időt, és ezáltal képes az emberiség felszabadítására, segítségével legyőzik a Harkonnen családot és az őket támogató császári hadsereget. ; A történelmi regény és a tudományos-fantasztikus irodalom jellemzőit ötvöző mindvégig izgalmas fordulatos művet - elsősorban az utóbbi műfaj kedvelőinek ajánlhatjuk.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Herbert Frank további művei