Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Eltűnt!

Könyvismertető

Az 1930-as években játszódó történet főhősének, az alig harmincéves Marielle-nek az élete tragédiák sorozata. Gyönyörűnek induló szerelme és házassága Párizsban Charles Delauney-vel kétéves kisfiuk halálával és még meg sem született kislányuk elvesztésével végződött. Két év szanatórium, többszöri öngyilkossági kísérlet és a válás után - hazatérve Amerikába - egy idősebb férfi oldalán talál biztonságot, és újra születik egy kisfia. Hét év után a véletlen összehozza volt férjével, de ez a találkozás is csak szerencsétlenséget idéz elő: rajongva szeretett kisfiát elrabolják, és alapos a gyanú, hogy Charles a tettes. - A Lindbergh bébi elrablása ihlette a kissé túlírt történetet.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei