Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette KönyvSziget Debrecen Debrecen 2019. október 23. 09:26

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Francoise Sagan: Jó reggelt, búbánat! ; Szereti Brahmsot?

Könyvismertető

Mindkét kisregény férfi és nő egymásért és egymás ellen való küzdelmét jeleníti meg a szerzőre jellemző, egyszerű, tömör megformálásban. A Jó reggelt, búbánat!, amely első megjelenésekor meghozta a tizennyolc éves Sagan számára a világsikert, egy fiatal, tizenhét éves lány - Cécile - szemével láttatja két negyven év körüli ember tragédiával végződő szerelmét. A filmen is sikert aratott Szereti Brahmsot? egy negyvenes évei felé közeledő nő egész életét betöltő, vigaszt adó szerelmének és egy közbeékelődő "ajándékszerelemnek" a története. - Szerelmes regények kedvelőinek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Francoise Sagan további művei