Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár Paks 2017. szeptember 21. 10:33

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Christine Nöstlinger: Néha jobb lenne egyedül

Könyvismertető

A fanyar iróniával megírt történetek a háziasszonyi és anyai szerepkörrel együttjáró élethelyzetek fonákságairól, apró bosszúságairól szólnak: a bevásárlásokról, amely akár ünnepi, akár csak hétvégi, mindig túl kevés vagy túl sok; az összezördülésekről, aminek gyakran csak egy fiókban talált lyukas zokni az oka; az "önkéntes" takarításokról, mert "nem lehet szeretteiket zavarni azzal, hogy eltakaríttatják velük a szemetet", és persze a gyereknevelésről, amely mindig csak az otthon falain kívül arat sikert: "Kérdezzék csak meg a barátaik szüleit!". ; A fölvillantott életképek a ráismerés mosolyával hatnak: nőkről nőknek íródtak, és a mindennapi élet gondjainak megoldásában szolgálnak tanácsul.
Írta: Könyvtári Intézet

Christine Nöstlinger további művei