Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pierre Boulle: Heroincsempészek

Könyvismertető

A Híd a Kwai folyón (legutóbb: 925236) világhírű szerzőjének ez a regénye egy emberronccsá vált amerikai katonáról szól, aki a vietnami háborúban átélt szörnyűségek hatására lett heroinfogyasztó, és akit drogfüggősége okán könnyedén beszervez egy nemzetközi kábítószercsempész banda. A főhős hirtelen-váratlan Burmában találja magát, ahol eleinte egyetlen fehérként kell irányítania a munkát, majd később volt őrmestere (akivel kölcsönös a gyűlöletük) lesz a társa. Félelmetes kalandok az őserdőben, nyomasztó emlékek és állandó rettegés, mindez tetézve a heroin keltette bódulatokkal és gyönyörűségekkel. A legizgalmasabb akciótörténetekkel vetekedő, idegborzoló könyv.
Írta: Könyvtári Intézet

Pierre Boulle további művei