Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Széchenyi István Gimnázium könyvtára Pécs Pécs 2013. március 22. 11:02
megtalálta Gulyásné Andrics Zsuzsanna Pécs 2014. március 21. 14:04
elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2017. március 23. 08:36

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Ígéret

Könyvismertető

A gazdag, előkelő családból származó Michael és a korán magára maradt, árvaházban nevelkedett, szegény, de gyönyörű és tehetséges festőművésznő, Nancy már két éve ismerik és szeretik egymást. A diploma kézhezvétele után Michael házasodni akar anyja, a gazdag és kegyetlen üzletasszony akarata ellenére. A boldog házasság helyett azonban tragikus baleset lesz a sorsa a két fiatalnak: Michael több napig kómában fekszik, Nancy szép arca pedig teljesen összeroncsolódik. Ekkor a fiú anyja alávaló tettre határozza el magát: Nancyt egy távoli kórházba szállíttatja, ahol plasztikai műtétek sorozatával új arcot kreáltat neki. Vállalja a műtét költségeit is annak fejében, ha Nancy nem jelentkezik többé Michaelnél, a fiúnak pedig azt hazudja, hogy a lány meghalt. A történet során persze kiderül, hogy az igazi érzelmek minden ármánykodást legyőznek.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei