Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Damballa botja

Könyvismertető

A pályáját orientalistaként, Kelet-kutatóként kezdő Lőrincz L. László saját bevallása szerint izgalmas, misztikus kalandregényeibe is sok valóságos, egzotikus mondát, hiedelmet, varázslást és rítust sző bele. Új regénye sem szűkölködik izgalmakban: a helyszín ezúttal Haiti, ahol Lendvay magánnyomozó titokzatos események középpontjába kerül. A vudu hívők éppen Damballa kígyóisten ünnepére készülnek, amikor kiderül, hogy a szertartás részeként el akarják pusztítani az egyik patinás, fényűző kastély lakóit. Lendvay elhatározza, hogy megakadályozza a szörnyű mészárlást, de nem számol a távoli ország egykor elhunyt, s most életre kelt lakóival, az ún. zombikkal.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei