Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Végzetes megoldás

Könyvismertető

A fiatal orvosházaspár kislányuk, Nikki egészsége érdekében Bostonból a nyugodt és otthonos kisvárosba, Bartletbe költözik és ott vállal munkát. Mindennapjaikat különös események zavarják meg. A házukban bukkannak rá a Városi Kórház volt igazgatójának, Holges-nek a holttestére, miközben rejtélyes módon sorra halnak meg a férj, David betegei, sőt kislányuk állapota is egyre válságosabb lesz. Angela, a feleség a fenyegetések és a megfélemlítések ellenére egy magándetektívvel a rejtély nyomába ered. - A műfajban elhíresült szerzőhöz méltó orvoskrimi.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei