Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Végtelen éjszaka

Könyvismertető

Egy kis angol faluban a gyönyörű birtok s a rajta álló roskadozó ház a baljóslatú "Cigányszeglet" nevet viseli. A legenda szerint a helyet hajdan megátkozták a cigányok, s tulajdonosaira azóta csak szerencsétlenséget hozott. A közelében ismerkedik meg és szeret egy szempillantás alatt egymásba az amerikai milliomoslány, Ellie és a szegény angol fiú, Mike. Egy félbolond cigányasszony fenyegető jóslatával dacolva elhatározzák, hogy a legnagyobb titokban összeházasodnak, és a Cigányszegleten építik fel közös fészküket, álmaik házát. - A misztikummal ötvözött, izgalmas, meglepő fordulattal záruló krimi a szerző jobb munkái közül való.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei