Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Újra jön a szerelem

Könyvismertető

A dúsgazdag bányatulajdonos, Jeremiah Thurston több mint negyvenévesen nősül meg, s vesz feleségül egy bájos fiatal lányt, aki azonban a házasságban teljesen megváltozik. Veszekedős, mindennel elégedetlen feleség lesz belőle, és alighogy megszüli kislányát, Sabrinát, otthagyja családját egy másik férfiért. A kis Sabrina jelenti Jeremiahnak az egyetlen vigaszt, féltve neveli az okos kislányt, akit minden érdekel, legfőképp apja üzleti ügyei. Amikor a férfi váratlanul meghal, az alig húszéves lány veszi át az irányítást, legyőzve minden akadályt, amivel szembekerül. Szerető, jó férjet is talál, boldog házasságban élnek mindaddig, amíg egyszer csak férje vasúti szerencsétlenség áldozata lesz, s az asszony egyedül marad kisfiával. A továbbiakban még sok bánat éri, végül azonban ismét rátalál az igazira. - A regény hasonló az írónő többi munkájához.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei