Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Lilianna Gyöngyös 2015. március 20. 20:43

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: A sztár

Könyvismertető

A valószínűtlenül romantikus fordulatokban bővelkedő regény középpontjában Crystal Wyatt, a megkapó szépségű tizennégy éves vidéki gyermeklány és a háborúból nemrégiben visszatért, csaknem harmincéves férfi első látásra fellobbanó és soha nem múló szerelme áll. Előbb a korkülönbség, később pedig személyes életsorsuk alakulása akadályozza egymásra találásukat. Spencer Hill megnősül, szép jövőjű ügyvéd, később politikus lesz, Crystalt pedig tragikus családi események arra kényszerítik, hogy elhagyja otthonát és önálló életet kezdjen. Fokról fokra jut el Hollywoodig, szárnyára kapja a ; világhír, de személyes boldogsága mind elérhetetlenebbé válik. A szerelmesek a történet folyamán többször találkoznak, majd a körülmények szerencsétlen alakulása folytán újra és újra elválnak, míg végül a férfi tizenöt év elteltével döntő elhatározásra jut.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei