Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Éden és pokol

Könyvismertető

A szerző Romantika című regényfolyamának újabb darabja az Éden és pokol. (Folytatása A végzet akarata címet fogja viselni.) Önmagában is érthető, annál is inkább, mivel az írónő meglehetősen egyszerűen szerkeszt, epizódról epizódra halad, azt pedig pár oldal után még a gyakorlatlan olvasó is kitalálhatja, hogy Teresa és Julian külön élnek, mindketten nyitottak az új kalandra (ami természetesen mindkettejük számára el is érkezik), és hogy nem az az érdekes, miért ment zátonyra házasságuk, hanem az, hogy mit csinálnak újra elnyert szabadságukkal. A műfaj szabályai szerint persze többé-kevésbé érdekes (vagy érdektelen) hivatali, mindennapi viszontagságok várnak rájuk, főként pedig emésztő szenvedélyek, forró vágyakozás és fantasztikus (?!) szerelmi együttlétek.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei