Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Bilincsben

Könyvismertető

A horror mestereként elhíresült szerző morbid történetének főhőse egy fiatal nő, Jessie, akit férje, a híres ügyvéd szexuális rabszolgaságban tart. A középkorú férfi ugyanis csak úgy tudja felcsigázni vágyait, hogy feleségét az ágyhoz bilincseli, majd válogatott durvaságokban részesíti. Jessie azonban egy napon megunja a dolgot: fölhevült urát olyan szerencsétlenül rúgja meg, hogy az halálos szívrohamot kap. Néhány nap múlva egy eldugott nyaralóban elkezdődik Jessie kétségbeesett versenyfutása az idővel: ha az éj sötétjében rátörő félelmetes árnyaktól és szellemektől rövid idő alatt nem tud megszabadulni, borzalmas halálban lesz része.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Stephen King további művei