Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Tata 2015. március 18. 12:23
elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. március 19. 13:40

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Erősebb a szerelemnél

Könyvismertető

A húszéves Edwina egy tragikus éjszakán, amikor öt kisebb testvérével egyedül kell beszállnia a süllyedő Titanic mentőcsónakjába, elveszíti vőlegényét és szüleit. Anyjuk nem tart velük, mivel nem tudja elhagyni férjét, akinek a süllyedő hajón kell maradnia. A tragédia után Edwina egyedül neveli a gyerekeket, miközben vegyes érzelmekkel gondol anyjára: sehogyan sem tudja megérteni, hogyan lehetett a férje iránti szerelem erősebb, mint a gyermekei iránt érzett szeretete. Ezt csak később érti meg, amikor az ő életébe is belép valaki, akiért kész lenne mindent vállalni.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei