Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: A gyűlölet fája

Könyvismertető

A gyűlölet fáját narrának hívják, a Fülöp-szigeteken nő, ám érdekessé azért válik, mert egy olyan kés nyelét faragták belőle, amelytől már a Fülöp-szigetek felé haladó repülőgépen is többen halálukat lelik. A szegény rovarszakértő, aki épp a szigetekre utazik, bizony kapkodhatja a fejét (szó szerinti értelemben is), nehogy baja essék a késektől vagy más egyéb gyilkos szerszámoktól. Az egzotikus helyszínen játszódó krimi ügyesen ötvözi a szokvány gyilkossági borzongásokat a keleti félelmetességekkel, kivált, amikor belevonódik az események menetébe a második világháború néhány, Fülöp-szigeteken maradt "utóvédharcosa" is. A mű azonban nem horror (ha él is e műfaj elemeivel), hanem vérbeli krimi, ahol az a kérdés, ki is a gyilkos (vagy gyilkosok).
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei