Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Gardteka Gárdony 2014. március 21. 07:57

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Órák

Könyvismertető

A Cavendish Gépíró és Titkársági Szolgáltató Irodához egy napon telefonhívás érkezik. Egy idős hölgy, Mrs. Pebmarsh telefonál, s délután három órára magához rendeli Sheila Webb gépírónőt. Sheila furcsállja, hogy személy szerint őt kérte Mrs. Pebmarsh, holott ő még sohasem dolgozott neki. Amikor megérkezik az idős hölgy túlzsúfolt lakásába, a padlón egy hullát talál. A halott férfi közelében négy furcsa órára bukkan, amelyek mindegyike azonos időt mutat: 4 óra 13 percet. S míg Hercule Poirot, a szerző kedvenc magándetektíve kideríti a rejtélyt, maga is többször életveszélybe kerül.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei