Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2016. március 18. 16:25

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Harmadik lány

Könyvismertető

Az idősödő Hercule Poirot egyik reggel váratlan látogatót kap. Egy húsz év körüli hölgy keresi fel, és közli vele: úgy hiszi, gyilkosságot követett el. A magándetektív megpróbálja megnyugtatni, de a fiatal nő csakhamar ijedten elfut. Mivel Poirot-t erősen foglalkoztatja az eset, megosztja gondját Mrs. Ariadne Oliverrel, a krimiszerzővel, aki élénk társadalmi életet él, és Poirot leírása alapján úgy véli, hogy a fiatal nővel nemrégen egy társas összejövetelen találkozott. A magándetektív ekkor hosszas nyomozásba kezd, s természetesen a regény végén leleplezi a kegyetlen gyilkosságot elkövetett tettest.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei