Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A frankfurti utas

Könyvismertető

Sir Stafford Nye negyvenöt év körüli férfi, kiváló diplomata, aki öltözködésében nem követi a hagyományos szokásokat; kollégái "piperkőcnek" tartják. Kedvenc ruhadarabja egy Korzikában vásárolt "malaclopó" köpönyeg. A történetben fontos szerephez jut ez a ruhadarab; egy bájos idegen nő - akivel a frankfurti repülőtéren hozza össze a sors - felszólítja ugyanis, hogy adja neki az útlevelét és a malaclopó köpenyét, mert életbevágóan szüksége van rá. A férfi vállalja a kockázatot, és beletörődik abba, hogy a merész ismeretlen az ő segítségével átjusson a határon. Hősünk élete ettől kezdve bővelkedik izgalmas kalandokban, nemegyszer halálos veszedelembe kerül; megismeri a fegyver- és kábítószer-kereskedők világát, akiket távolról irányít egy ismeretlen hatalom.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei