Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette moni79 Veszprém 2013. március 22. 20:29

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Ellopott gyilkosság

Könyvismertető

Angliában október harmincadika a gyermekek mókás ünnepe; ijesztő maszkokkal, babonás játékokkal szórakoznak ilyenkor a tizenévesek. Mrs. Oliver, ismert krimiírónő is részt vesz egy ilyen ünnepségen. Riogatják egymást a gyerekek, jókat nevetnek, finom uzsonna után alma-horgászással folytatják a műsort. Nagy a megdöbbenés, amikor az egyik kislányt holtan találják: egy vödör vízbe nyomta a fejét a gyilkos. Mrs. Oliver a közeli városban tartózkodó, ismert belga detektívhez fordul segítségért. Mrs. Oliver és Poirot minden érdekelttel hosszasan elbeszélget, s csakhamar sok mindenre fény derül a múltból és a jelenből egyaránt.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei