Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Zoli Kartal 2014. június 22. 19:13
elvesztette Gardteka Gárdony 2017. március 23. 16 óra

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Megváltó szerelem

Könyvismertető

A szépséges, fiatal Keiza Saint Martinnak látszólag mindene megvan, amit a sorstól kívánni lehet: a súlyos dollármilliók, az előkelő nagyvilági élet, a magas társadalmi állás, a hírnév, a hatalmas munkabírással társuló írói tehetség, a szeretők és vőlegények garmadája - mégsem boldog. Belefáradva az amerikai felső tízezer életét kitöltő sablonok és hamis kapcsolatok nyomasztó kilátástalanságába, igazi érzelmekre és becsületes emberi kapcsolatokra vágyik. Sajnos, az írónő ekkor - ahelyett, hogy az adott társadalmi réteg mélyebb elemzését, kritikáját adná - a bestsellerek szokványos cselekményvezetését választja: Keiza átadja magát elfojtott szenvedélyeinek, s miután néhány férfi boldogító támogatása által felülkerekedve önmagán eljut a "józan önismeret világába", a regény végén az olvasónak búcsút intve, "nevetve, büszkén fut szembe a nappal".
Írta: Könyvtári Intézet

Danielle Steel további művei