Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Tóth Anita Kaposvár 2013. március 22. 18:23

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Dolores

Könyvismertető

A horror és a krimi elemeit ötvöző művében a szerző két rovott múltú idős asszony különös történetét meséli el. A magatehetetlen, dúsgazdag Vera Donovan együtt él egy távoli szigeten házvezetőnőjével, Doloresszel. Mindketten özvegyasszonyok, s bár meglehetősen utálják egymást, kölcsönös érdekeik miatt mégis egymásra utaltak. A nagy kietlen házban a két nő amúgy is ingatag nyugalmát mozgó drótszálak, vicsorgó porcicák és egyéb különös jelenségek teszik próbára. Egy napon Vera lezuhan a lépcsőn, és nyakát töri. A gyanú Doloresre terelődik, ő azonban a rendőrségen életének furcsa, hátborzongató történetét elmesélve próbálja meg a vádat elhárítani. Ekkor derül ki, hogy Dolores - még hajdanán - brutális kegyetlenséggel megölte férjét.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei