Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Tragédia három felvonásban

Könyvismertető

Sir Charles Cartwright, a középkorú, népszerű színész váratlanul visszavonul "varjúfészeknek" becézett tengerparti villájába. Barátai és ismerősei megrökönyödésére hónapokig éli a megfáradt, hirtelen megöregedett ember unalmas vidéki életét, mígnem egy napon - épp olyan váratlanul, mint ahogyan visszavonult -, vacsorát ad barátai tiszteletére. A vidáman induló estélyen azonban az egyik vendég rosszul lesz, s hamarosan meghal. Mivel a vendégek között ott van Hercule Poirot is, a szerencsétlen balesetnek látszó ügyből a bonyodalmak egész sorozata kerekedik ki, amelyeknek megoldása természetesen a mesterdetektív feladata.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei