Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A titokzatos Négyes

Könyvismertető

Hercule Poirot, az ismert belga detektív és barátja, az angol Hastings kapitány a titokzatos "Nagy Négyes" néven emlegetett bűnbanda leleplezésén fáradoznak. A nemzetközi szervezet tagjai: az Egyes Li Chang Yen, kínai milliomos, a banda szellemi irányítója, a Kettes egy amerikai férfi, a Hármas egy francia nő, a köztiszteletben álló biológus-kutató, és a Négyes, más néven "Pusztító" a végrehajtó, akinek személye egyelőre ismeretlen. Poirot és társa nemegyszer életveszélybe kerülnek, de leleményességgel és a rendőrség segítségével végül sikerül leleplezniük a bűnbandát.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei