Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Szunnyadó gyilkosság

Könyvismertető

Az ifjú házas, Gwenda és Giles Reed egy kis tengerparti városkában találnak maguknak megfelelő - bár elhanyagolt állapotban lévő - házat. A felújítási munkálatokat irányító fiatalasszonynak - aki már ez idő alatt is a házban lakik - hamarosan furcsa megérzései támadnak, rémálmai lesznek, és egyre nyugtalanabbá válik. Mikor találkozik Miss Marple-lel, megkéri az idős hölgyet - akinek ez az utolsó nyomozása -, segítsen neki megfejteni rossz érzései okát, s ezzel - mint kiderül - egy majdnem feledésbe merült ügy tisztázását. - Az írónőtől megszokott színvonalú, fordulatos krimi.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei