Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A sors kapuja

Könyvismertető

A No. 16. (9407155) című krimiből ismerős, immár nyugalomba vonult Beresford házaspár régi vágya teljesül, amikor egy nyugodalmas kis angol faluban megvásárolják a megálmodott családi házat. Az adásvételi szerződés aláírásakor birtokukba kerül a ház korábbi lakójának különös könyvgyűjteménye is. Tuppence Beresford egy napon véletlenül felüti Robert L. Stevenson Fekete nyíl című regényét, s az egyik oldalon piros tintával aláhúzott betűket talál, amelyek összeolvasva két mondattá állnak össze: "Mary Jordan nem természetes módon halt meg. Valaki közülünk tette." A házaspár ekkor korántsem veszélytelen nyomozásba kezd a hatvan évvel ezelőtt elkövetett bűntény felderítése érdekében.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei