Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A láthatatlan kéz

Könyvismertető

A Burton testvérpár, Johanna és Jerry a férfi balesete után lábadozni egy csendes vidéki kisvárosba költözik. A városka nyugalmát azonban képtelen - szexuális tartalmú - vádakat tartalmazó névtelen levelek dúlják fel, amilyet előbb-utóbb szinte mindenki kap. A jelek szerint ezek egy köztiszteletben álló, ám bomlott elméjű nő rágalmazásai, s az egyik halálos áldozatot is követel: Mrs. Symmington öngyilkos lesz. Nem sokkal később újabb haláleset dúlja fel a polgárokat: Agnesnek, Symmingtonék szobalányának meggyilkolása. Mit tudhatott Agnes, amiért eltették láb alól? Ki a névtelen levelek írója? Sok apró, árulkodó jelből áll össze a megoldás, amely - bármennyire is váratlan fordulatot hoz, - valójában egyszerű és kézenfekvő. - Ügyesen, logikusan felépített "nyomozás" részese lehet az olvasó.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei