Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A fogorvos széke

Könyvismertető

Nagy a forgalom az ügyes kezű fogorvos, Morley rendelőjében: megfordul ott Alistair Blunt, a híres bankár, a titkosügynök hírében álló, rejtélyes görög, Amberiotis, Sainsbury Seale, a butácska, ám jólelkű ex-színésznő, Frank Carter, a doktor asszisztensnőjének léhűtő barátja és Hercule Poirot, a kiváló detektív. Ám a rendelőben - két beteg között - holtan találják a fogorvost. Mi oka lehetett a kiegyensúlyozott és jókedélyű embernek arra, hogy a rendelés kellős közepén főbe lője magát? Ez, és még néhány apróság felkelti a zseniális nyomozó gyanúját, hogy gyilkosság történt. Az ügy hamarosan tovább bonyolódik: Amberiotis novokain túladagolás következtében meghal, és ugyancsak megtalálják Sainsbury Seale felismerhetetlenségig szétroncsolt arcú holttestét is. Mi történt valójában a fogorvos rendelőjében? - ennek ered nyomába a rendőrség a zseniális Poirot közreműködésével. - Fordulatos, izgalmas krimi.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei