Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette eni Szeged 2016. március 19. 17:35

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Ferde ház

Könyvismertető

A krimi narrátora, egy angol ifjú a háború vége felé ismerkedik meg Sophia Leonidesszel, s egy idő után rádöbben, hogy feleségül akarja venni. A lánykérésre csak két évvel később kerül sor, a házasságkötést azonban a lány nagyapjának váratlan és rejtélyes halála miatt el kell halasztani. Mivel a vőlegény apja a Scotland Yard főnökhelyettese volt, s ezzel az üggyel foglalkozott, az ifjú nemcsak mint "jövendőbeli", hanem mint botcsinálta nyomozó is megismerkedik a lány családjával, a "ferde ház" lakóival. - Az írónő gyengébb művei közé tartozik.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei