Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2011. május 25.

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: És eljő a halál...

Könyvismertető

Christie detektívregényének alapja két, a XI. dinasztia korában keletkezett levél, helyszíne pedig a kb. négyezer évvel ezelőtti Théba városa. A fiatal Reniseb nyolcévi boldog házasság után egy végzetes baleset során elveszíti férjét, s visszatér a népes szülői házba. Hosszabb távollétéből hazatérve apja egy gyönyörű ágyast hoz a házhoz. A fiatal szépség, Nofret a családtagok határozott ellenérzésével találja magát szemben. Hirtelen halála azon bonyodalmak sorát indítja el, amelyek révén lelepleződnek a családtagok között lappangó titkos ellentétek is, amelyek végül újabb rejtélyek és bűntények forrásai lesznek.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei