Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A barna ruhás férfi

Könyvismertető

Anne Beddingfeld édesapja - Beddingfeld professzor - halála után közeli barátjuk, Mrs. Flemmingék meghívására Londonba utazik, ahol a Hyde Park Corner metróállomásán szemtanúja lesz egy "véletlen" balesetnek, s másnap a Daily Budget hasábjairól az is a tudomására jut, hogy Sir Pedler Malomházában egy női holttestet találtak. E két halálesetnél furcsa azonosságot vél felfedezni: mindkettőnél jelen volt egy barnaruhás, sötét napszemüveges férfi. Anne - izgalmas kalandok reményében - útban Dél-Afrika partjai felé igyekszik választ találni arra a kérdésre, vajon milyen kapcsolat lehet a metróállomáson, az ismeretlen férfi által elvesztett cédula rejtélyes számai és a Brit-Guayana dzsungeléből származó gyémántok titokzatos eltűnése között.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei