Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2012. július 12. 13:09
elvesztette Paramm Szeged 2015. március 28. 13:19

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.

Harkai Daniella 2009 januárjában
Bizony nagyon fontos könyv ez, többek közt kiderül belőle, mi az élet, a mindenség meg minden értelme! Kötelező!

Remek humorú könyv, könnyed kikapcsolódásra ideális.

Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak

Könyvismertető

Valamikor 2000 körül, alig két földi perc leforgása alatt a Vogon Építész Flotta megsemmisítette a Földet, hogy a Galaxis külső kerületeinek fejlesztéséhez elengedhetetlen hiper űrbekötőutat megépíthessék. A katasztrófát csak ketten élték túl: Ford Perfect, a Betelgeuse egyik kisbolygójáról származó galaktikus stoppos, és földi barátja, Arthur Dent. A két póruljárt utazón most még a stopposok bibliája, a Galaxis Útikalauz sem segíthet, felszedi őket viszont a valószínűtlenségi üzemmódban közlekedő csillaghajó. A titokzatos külső kényszernek engedve a szökevények és a stopposok két fehér egér meg egy búskomor robot társaságában együtt keresik tovább a legendás, ötmillió éve alvó Magrathea bolygót, amelyek fénykorában egyedi tervezésű luxusbolygókat építettek különböző megrendelőknek. Itt derül ki, hogy a Földet is ők építették a világegyetem pándimenziós, szuper intelligens faja, az egerek megrendelésére. A Föld és rajta minden ember egy organikus számítógépet alkotott, hogy választ adjanak az Élet, a "Mindenség Meg Minden" nagy kérdésre.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Douglas Adams további művei