Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Dudás Ildikó Budapest 2009. május 19. 10:07

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Kalandvágy

Könyvismertető

A korán árván maradt gazdag és szép Audrey nagyapja háztartását vezeti és gyönyörű húgát neveli. Később - miután sógora megkörnyékezi - úgy dönt, hogy világkörüli útra indul. Egyhangú élete ezzel egy csapásra megváltozik. Megismerkedik élete nagy szerelmével, a híres útikönyvíróval és felfedezővel, s együtt és külön-külön is számos kalandot élnek át - annál is inkább, mert közben kitör a második világháború -, míg végleg egymásra találnak. - A kötet elsősorban nőolvasók érdeklődésére tarthat számot.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei