Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Klubkönyvtár Városföld 2012. március 23. 10:01
megtalálta Gyarmati Szilvia Városföld 2012. március 23. 10:17
elvesztette Molnár néni Tata 2016. március 17. 18:18

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Saigon

Könyvismertető

A vietnami háború okozta traumát sokféleképpen dolgozták fel az amerikai művészek. Danielle Steel is megírta a maga változatát, melynek főhőse Paxton Andrews. A fiatal lány vőlegényét veszíti el a háborúban, ezért ő maga is a hadszíntérre utazik tudósítóként. Itt szembekerül a valósággal (persze ez a valóság meglehetősen egyoldalú), és újabb szerelmekkel is, végül pedig az elkerülhetetlen happy anddel. A kötet ISBN száma azonos a 9803232. tételszámon ismertetett kiadványéval.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei