Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette fejlesztőpedagógus Tokod 2011. június 8.
elvesztette TÁSI Könyvtár Pécs 2012. március 22.

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Karl May: Az olajkirály

Könyvismertető

Német kivándorlók karavánja tart Mexikóból Arizónán át Kaliforniába. Életüket az út során többször is veszélyezteti Buttler és rablóbandája, de néhány kiváló fehér vadász mindig közbelép, melléjük áll. A May-regény a szokásos vadnyugati történet rablással, cselvetéssel, gyilkossággal. Hősei fekete-fehér jellemek; aljas gengszterek, vagy nemes lelkű, civilizációt terjesztő fehérek és hű indián barátaik. Az 1898-ban megjelent mű már 1912-ben eljutott a hazai közönséghez, s azóta is számos kiadása volt. - A történet az ifjúsági kalandregények izgalmait kínálja.
Írta: Könyvtári Intézet

Karl May további művei