Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: Veszélyes gazdagság

Könyvismertető

A regény izgalmas, sok ágon futó, sok szereplőt mozgató, múlt században játszódó történetének középpontjában a hatalmas vagyonú Pilaster bankárcsalád áll. Elsősorban a családtagok - különösen a gyilkosságtól sem visszarettenő, nagyravágyó Augusta Pilasternek s fiának, Edwardnak, valamint a "jó oldalt képviselő" unokaöccsnek, Hugh Pilasternek - küzdelme, váltakozó szerencséje adja a regény feszültségét - s persze a történet minden szereplőjét utolérő szerelem. A könyvtárosok rendeléskor vegyék figyelembe, hogy ez a kiadás csak árában tér el a legutóbb ismertetett (9318082) kötettől!
Írta: Könyvtári Intézet

Ken Follett további művei