Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Montágh Imre: Gyakori beszédhibák a gyermekkorban

Könyvismertető

A beszédhibák - ha idejében nem kerül a gyermek szakember elé - életre szóló problémákat okozhatnak. Továbbá a szakszerű logopédiai vizsgálat mellett nagyon fontos, hogy az általános iskolai pedagógusok is tisztában legyenek az idevágó elméleti alapfogalmakkal és gyakorlati tudnivalókkal - ehhez kíván segítséget nyújtani a kötet. ; A gyakori beszédhibák című munkából a szerzők átmentették a sajnálatosan korán elhunyt Montágh Imre kitűnő összegzését a pöszeségről. A nyelv és beszéd összefüggései, valamint a beszéd- és hallószervek ismertetése után a hangok képzésének és a beszéd gyermekkori fejlődésének részletes leírása található. Ez után a szerzők sorra veszik a legismertebb beszédhibákat (pöszeség, hadarás, dadogás), és mindegyiknél tanácsot, gyakorló módszereket adnak a hangképzés javításához. A kötet foglalkozik még az írás és olvasás zavaraival, illetve az értelmes beszéd elemeivel (tagolás, hangsúly, hanglejtés, beszédtempó stb.), továbbá beszámol a logopédia terén elért legfrissebb tudományos eredményekről és módszerekről is. A fotókkal és rajzokkal illusztrált kötetet bibliográfia egészíti ki. - Pedagógusokon kívül beszédhibás gyerekek szüleinek is ajánlható. Beszerzése eldöntésekor figyelemmel kell lenni arra, hogy a kötet teljesen azonos a 9320015. tételszám alatt ismertetett kiadvánnyal.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Montágh Imre további művei