Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Karinthy Ferenc: Napló

Könyvismertető

1967-ben kezdte Naplója írását Karinthy Ferenc, a közszeretetnek örvendő Cini, aki önmagát is előszeretettel nevezte becenevén. Az utolsó bejegyzés dátuma 1991. június 30., s az utolsó két szó: "Folyt. köv." Sajnos nem következett folytatás. ; Érdekes és letehetetlenül olvasmányos munka, azzá teszi írójának őszintesége és szókimondása. Nemcsak irodalomról - bár tagadhatatlanul ezek az esszékké kerekedő részek a legérdekesebbek -, hanem utazásairól, barátairól és vitatársairól és az élet minden kis rezzenéséről ír. Az egész naplón átsugárzik az élet már-már hedonikus szeretete, belekerültek azok az események, vélemények, amelyek nyomasztották, amelyekről akkor nem szólhatott. Pontosan a tiltás, a szabadság hiánya ad viszont nyomatékot lejegyzéseinek, páratlan dühkitörések tanúja lehet az olvasó. Kor- és irodalomtörténeti forrás, minden művelt olvasó nagy élménye lehet. E kiadás a 9401156-os tételszám alatt ismertetett munka változatlan utánnyomása.
Írta: Könyvtári Intézet

Karinthy Ferenc további művei