Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vágó Zsuzsanna: Halhatatlan szerelem

Könyvismertető

A kék színben tartott, gazdagon illusztrált, albumszerűen mutatós kiállítású kiadvány 91 írást ad közre Platon kétsorosától Shakespeare, Goethe versein át Apollinaire-ig, Eluárdig, illetve Vörösmartytól Adyn, József Attilán át Petőcz András verseiig. A fordítók neve csak a tartalomjegyzékben szerepel. A szerkesztés öt fejezetre bontja a szerteágazó témát a Szerelem-től a Halhatatlanító-, az Olthatatlan-, a Kimondhatatlan-, s a Halálos szerelemig. - Inkább ajándékozásra való, könyvtárakban reprezentatív célra használhatják.
Írta: Könyvtári Intézet

Vágó Zsuzsanna további művei