Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Adri Budapest 2012. március 23. 14:24

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Bűbájos gyilkosok

Könyvismertető

A történet amatőr nyomozója (és nagyrészt elbeszélője) Mark Easterwood véletlenül lesz tanúja Chelseeben, egy kávézóban két lány marakodásának. Nemsokára az egyik lány halálhírével találkozik az újságban, majd megtudja, hogy agyonütöttek egy Gordon atya nevű katolikus papot, akinél névsort találtak, melyen a halott lány neve is szerepelt. ; Közben - unokahúga vidéki házában - megismerkedik egy rejtélyes trióval, három középkorú asszonnyal, akik boszorkány hírében állnak, okkult dolgokkal foglalkoznak, és a Sárgaszínű ló nevű egykori fogadó épületében laknak. Mark kénytelen kapcsolatba hozni a Sárgaszínű Lovat, tehát a boszorkányokat a gyilkosságokkal. Mivel jó ismerőse, Lejeune felügyelő nem sokra jut a nyomozással, egy vállalkozó szellemű, vörös hajú lánnyal, Gingerrel megkísérli kideríteni: ki a gyilkos?
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei