Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Orosháza 2008. március 26. 14 óra
elvesztette Ági Orosháza 2016. március 17. 20:13

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Ékszerek

Könyvismertető

Egy "boldog" családregény megírásához szükség van némi nosztalgiára: Danielle Steel ismeri és használja e receptet. Az Ékszerek című regény hősnője családja körében, hetvenötödik születésnapján emlékezik vissza élete történetére. New York-i milliomoslányként - egy elhibázott házasság után - felejteni utazott Európába, ahol megismerkedett az angol arisztokratával, William Whitefielddel, és a felesége lett. A háború azonban elszakította őket egymástól. A férj később hazatért, ám tolószékhez kötve volt kénytelen leélni életét. Ők ketten azonban mégis megtalálták a boldogságot, hat gyermekük született, s a párizsi ékszerüzletük megnyitásával megalapozták azt az iparágat, amely megélhetést jelentett az egész családnak, később pedig egész ékszerszalon-hálózattá fejlődött.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei