Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Budapest 2008. március 27. 16:34

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Az elátkozott hajó

Könyvismertető

Lőrincz L. László ezt a regényét nem az őt széles körben ismertté tevő, Leslie L. Lawrence álnéven írta. Talán ezzel is azt kívánta jelezni, hogy most nem a remek humorban oldott orientalisztikai ismeretekkel akarja gazdagítani olvasói tudását. Az elátkozott hajó szereplőit ugyanis földönkívüliek rabolják el. Így kerül egy hajóra az angol nyomozó, Cooley felügyelő, a spanyol hamiskártyás, az amerikai bűnöző, az amerikai nyomozónő, és a véletlenül elrabolt, csinos kozmetikuslány. A hajón azután rendre, több mint különös dolgok történnek, a magát Nemo kapitánynak nevező parancsnok, őrült módon viselkedik, és azt akarja elhitetni a foglyokkal, hogy ő egymaga gondoskodik a világot elborító környezetszennyező méreganyagok megsemmisítéséről. A hajót furcsa, robotszerű mozgást imitáló személyzet irányítja, nem csoda hát ha Cooley felügyelőnek is jó idejébe telik, amíg kinyomozza, mi is valójában Nemo kapitány célja. - Az izgalmakban és humorban bővelkedő krimit a szerző "hívei" egészen biztos, hogy keresni fogják.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei